Bonus utan krav på insättning

Om man alltid kunde spela utan att behöva satsa några pengar så är det inget snack om att man förr eller senare skulle bli väldigt rik. Nu är det ju tyvärr inte så vackert här i världen men det finns ändå många chanser att ta! Spelar man en en bonus utan krav på insättning så är det värsta som kan hända att man går hem tomhänt men man kommer i alla fall aldrig ha mindre pengar på fickan än man hade från början!

100 kr Bonus utan krav på insättning hos Utopia

Utopia Bingo är egentligen som namnet avslöjar en bingosajt men de har mycket mer att erbjuda. Det finns självklart bingo på nätet men det finns även ett stort antal roliga enarmade banditer och spännande skraplotter. Som ny spelare räcker det med att man registrerar ett konto så får man 100 kronor att spela för direkt.

Klicka här för att få dina 100 kr!

80 kr bonus utan krav på insättning hos MamaMia

Även MamaMia Bingo ger ut en bonus utan krav på insättning men här finns det en lite mindre slant att hämta och tyvärr kan man bara använda dem till att spela bingo på nätet för. 80 kr gratis tackar man ju inte nej till i vilket fall som helst :)

Klicka här för att få 80 kr bonus utan krav på insättning!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>